Online nieuwjaarsborrel



Beste lezers, bezoekers en bloggers,

Ten eerste wens ik jullie graag een gelukkig, liefdevol, gezond en inspiratievol 2016 toe!
Het lijkt me een leuk idee om dit jaar te beginnen met een online nieuwjaarsborrel.
Neem jij deel? Wat ik precies in gedachten heb, lees je hieronder!

Online nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel - www.chezbo.nl

1. Ik blik even snel terug op 2015.
Hoe heeft mijn blog zich ontwikkeld? Wat waren de hoogtepunten?

2. Jij stelt jezelf / je blog voor.
Waarom? Ik ben benieuwd naar de lezers van mijn blog en wil jullie graag beter leren kennen. Ook ben ik op zoek naar leuke blogs om te volgen en eventueel een samenwerking mee aan te gaan!

3. Gezellig kletsen over bloggen en het oude & nieuwe jaar.
Heb jij goede voornemens? Hoe ga jij je blog nog succesvoller maken in dit jaar?
Waar liep jij tegenaan in 2015, hoe heb jij het opgelost?

Ik ben gewoon erg benieuwd, dus laat alsjeblieft lekker veel reacties en verhalen achter. Ik ga ze zeker lezen en beantwoorden 🙂

Terugblik op 2015

Het jaar 2015 was voor mij een zeer bewogen blogjaar. In Mei besloot ik de overstap te maken van www.chezbo.wordpress.com naar eigen hosting: www.chezbo.nl. Vanaf toen ben ik vaker gaan bloggen. Dat werd gewaardeerd, want mijn bezoekersaantal steeg iedere maand! Dit is denk ik het ideale moment om de 8.379 bezoekers en hopelijk ook lezers van mijn blog te bedanken! Dank jullie wel voor het bezoeken en lezen van mijn blog, jullie leuke reacties, tips en recepten!

Statistieken 2015 - www.chezbo.nlStatistieken 2015 - www.chezbo.nl

Dit jaar was Chez Bo ook twee keer te zien op Smulweb, als recept van de dag! Was dat even leuk!
Deze heerlijke appelcupcakes met witte chocolade topping en de homemade nasi waren de gelukkige!
De nasi is heerlijk met deze zelfgemaakte satésaus, by the way.

Smulweb - www.chezbo.nl
Nasi - www.chezbo.nlAppelcupcakes - www.chezbo.nl

Nog een mijlpaal op Chez Bo was het winnen van de wedstrijd van de blog Uit Pauline’s Keuken.
Pauline vroeg haar lezers een variatie te bedenken op Bolletje beschuit. Mijn variatie was een beschuitje met zelfgemaakte champignonragout. Wat ik won was een heerlijke lunch met Pauline, 9 andere winnaars en het merk (Ik wil) Bolletje. Wat was dat gezellig en de lunch was heerlijk en vond plaats op een geweldige locatie.
(meer lees je hier.)
Champignonsragout - www.chezbo.nlPauline - www.chezbo.nlBolletje - www.chezbo.nl

Ten slotte werd ik in Kopenhagen benaderd voor een interview voor het Magazine Sensor van de Hogeschool van Arnhem Nijmegen. Ik werd gevraagd naar mijn blog, wat drijft mij nou om te bloggen? Waarom vind ik het leuk? En hoe zie ik de toekomst.

Wil je meer lezen? Ik sta op pagina 22 van editie 7, je vindt de online versie hier! 

Artikel Sensor - www.chezbo.nl

Kortom: 2015 was voor mij een top jaar en hopelijk wordt 2016 net zo culinair, inspiratievol en gezellig!

Neem deel aan de nieuwjaarsborrel van Chez Bo

En verder? Tja, verder ga ik dus gewoon door met bloggen. Ik vind het hartstikke leuk om te doen, daar gaat het toch ook om! Natuurlijk is het ook erg leuk om positieve reacties te krijgen, mensen blij te maken met nieuwe recepten en door het publiceren van hún eigen recepten. Dit is ook de reden waarom ik jullie graag beter wil leren kennen. Want jullie kunnen niet alleen leren van mijn blog, ik kan ook heel veel leren van jullie kookkunsten! Koken & eten doe je tenslotte samen en niet alleen!

Dus brand alsjeblieft los:
Wie ben je? Lees je mijn blog?
Wat vind je ervan? Heb je nog tips?
Heb je vragen of opmerkingen?

Ben jij een culinair wonder en wil je recepten op deze blog delen?
Wil je een andere samenwerking aangaan?

Laat het me weten via een reactie hieronder
of via chez-bo@outlook.com

En wie weet kunnen we samen van 2016 nog meer inspiratie en vreugde met elkaar delen.

Je blog promoten is 100% toegestaan! Dit wordt zelfs op prijs gesteld.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.