Nieuw jaar – nieuw begin 4


Voor veel mensen betekent een nieuw jaar een nieuw begin. Voor Chez Bo ook!
Lees je mee?


Bron foto: NordWood Themes on Unsplash

Nieuw jaar – nieuw begin

Toen ik eind 2017 een bericht kreeg van mijn websitehosting (oftewel het bedrijf die mijn website in de lucht houdt), stond ik voor een keuze: Chez Bo laten bestaan… of niet?

Ik keek getreurd naar mijn laatste bericht: 30 juni 2017… al zolang niets meer met deze website gedaan. Is het nog wel de moeite om hem te laten bestaan? Toen keek ik naar alle verhalen en recepten die ik op deze website heb geplaatst. Er verscheen een lach op mijn gezicht.

“Toch wel leuk hè”, zei ik tegen mijn vriend. “Ik zal het gaan missen, zonde van alle tijd die ik erin heb gestoken”, zei ik tegen mijn ouders. Beide partijen zeiden zonder twijfel hetzelfde: “Waarom zou je ermee stoppen”? De gebruikelijke smoesjes kwamen naar voren: ik heb geen tijd, het kost geld etc. etc. Ja, nou en? Dan maak je maar tijd. Het is iets wat je leuk vindt. En zo gaat Chez Bo dus door.

Af en toe een blogpost, niet teveel zodat het voor mij ook leuk blijft in 2018. Ook voor mij wordt 2018 immers een spannend jaar! Want naast Chez Bo zal veel aandacht gaan naar de opstart van Onder Ons, een nieuwe ontmoetingsplek in Reek. Yes yes, ik ga dus mijn droom najagen en wordt mede-eigenaar van een horecagelegenheid. Wellicht zullen enkele berichten op deze blog dus ook over mijn leven als ondernemer gaan. Dilemma’s zoals: Hoe hou je meer tijd over voor dingen die echt belangrijk zijn? Hoe ga je efficiënt met tijd (en ook met ingrediënten) om? Hoe groei je als persoon in je werk en in je privéleven?

Ik hoop jullie in 2018 opnieuw te inspireren met leuke verhalen, tips en recepten.
Op naar een gezond, gelukkig en gezellig 2018, met meer tijd voor elkaar!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “Nieuw jaar – nieuw begin