Over Chez Bo

 Ik sta altijd open voor samenwerkingen, zolang ze bij Chez Bo passen.
Voor meer informatie: info@chezbo.nl.

Over Chez Bo

Ooit ben ik deze blog begonnen, omdat het regende in Italië. Tijdens een vakantie kwam ik zomaar op het idee, ik las wat blogs, installeerde WordPress en Chez Bo was geboren. De naam komt uit het Frans wat “Bij Bo” betekent. Vaak krijg ik de vraag, waarom die naam? Omdat ik altijd een zwak voor de Franse taal heb gehad en m’n blog een kijkje geeft bij mij, bij Bo.

De naam en de basis was er, dit was in augustus 2014. In september vogelde ik uit hoe ik een bericht kon schrijven en kon plaatsen. Ik begon eten te fotograferen, want dat doe ik graag: eten. Het ontwikkelde zich steeds verder: nieuwe layout, nieuwe domeinnaam, nieuwe camera. Ik kreeg er steeds meer plezier en handigheid in. Zodoende, ben ik nu nog steeds bijna dagelijks met veel plezier aan het schrijven (en natuurlijk eten en koken) voor Chez Bo.

Wat is het doel van m’n blog? Het is begonnen als een culinaire reis, een soort kookboek van alle lekkere ontdekkingen die ik door de jaren heen doe. Dit is het eigenlijk nu nog steeds: een inspiratiebron waar ik altijd op kan terug kijken als ik even zonder inspiratie zit. Ik wil jullie graag mee nemen op mijn culinaire reis van ervaren foodie en niet z’n ervaren kok tot hopelijk in de toekomst ook een kok waar je u tegen zegt. Dan valt er nog één ding te zeggen (m’n lievelingswerkwoord)!

Geniet, met een hoofdletter G!

Contactgegevens

Bo van Gaal
info@chezbo.nl
KvK-nummer: 68404883
BTW-nummer: NL 217921309B01

Contact?

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.